Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uutisia, uutuuksia ja kuulumisia

13.08.2020

Työskentely koronan aikana

Palvelemme sinua ilmanvaihtoasioissa myös vallitsevan poikkeustilanteen aikana. Ilmanvaihtoon liittyvät työt voidaan toteuttaa vaarantamatta kenenkään terveyttä. Neuvottelut voidaan hoitaa puhelimitse etänä, työskentelyn aikana pidetään sopiva etäisyys asiakkaisiin, ja vältetään ylimääräistä kontaktia asiakkaan kanssa. Työskennellessämme käytämme hengityssuojaimia sekä vaihdettavia käsineitä. Asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää. ..

Lue lisää

08.07.2020

IV-METROPOLI on nyt ILMANVAIHTOPALVELU.COM

IV-METROPOLI on nyt osa ilmanvaihtopalvelu.com kokonaisuutta. IV-metropoli aloitti vuonna 2016 ja oli LK Brand Oy:n aputoiminimi pääkaupunkiseudun alueella toimivalle ilmanvaihdon osaajien pilotti hankeelle. Nyt aputoiminimet on kiteytetty yhdeksi kokonaisuudeksi, joka on ilmanvaihtopalvelu.com. Tämä toteuttiin asiakkaiden takia, jotta ideamme olisi selvempää ja läpinäkyvämpää, myös kulurakenteen takia, jotta pystymme tarjoamaan laadukasta palvelua ja järkevin hinnoin. Tervetuloa tutustumaan nyt ilmanvaihtopalvelu.com sivustolle..

Lue lisää

IV-METROPOLI on nyt ILMANVAIHTOPALVELU.COMIV-METROPOLI on nyt ILMANVAIHTOPALVELU.COM
03.03.2020

Oulussa on rakenteilla kaksi vuokrakerrostaloa, joihin tulee nykyrakentamisesta poiketen painovoimainen ilmanvaihto.

1900-luvun puoliväliin saakka painovoimainen ilmanvaihto oli suomalaisrakennusten tavallisin ilmanvaihtojärjestelmä. 1970-luvulla yleistynyt koneellinen ilmanvaihto syrjäytti kuitenkin nopeasti vanhan ulkoilman ja sisäilman välisiin paine-eroihin ja perustuvan tekniikan. Oulussa pari vuotta sitten käynnistetty ainutlaatuinen rakennuskokeilu törmäsi heti isoon ongelmaan. Perinteisellä ilmanvaihdolla toimivalle asuinkerrostalolle ei löytynyt suunnittelijaa..

Lue lisää

Oulussa on rakenteilla kaksi vuokrakerrostaloa, joihin tulee nykyrakentamisesta poiketen painovoimainen ilmanvaihto.
10.09.2019

Uudet Vilpen huippuimurit

SUORITUSKYVYN UUSI AIKAKAUSI VILPE®-poistoputket ja -huippuimurit ovat olleet tuttuja markkinoiden edelläkävijöitä jo 1980-luvulta alkaen. Voidaan jopa sanoa, että VILPE®-tuotteista on vuosikymmenten aikana muodostunut merkittävä osa suomalaista kansallismaisemaa. VILPE Oy suhtautuu hyvin vakavasti asemaansa yhtenä alansa suunnannäyttäjistä ja kokee velvollisuudekseen tuoda aina vain parempaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin. Nyt on seuraavan harppauksen vuoro..

Lue lisää

Uudet Vilpen huippuimurit

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme tai rahoitusmahdollisuuksista. Toimimme lähellä sinua.

Pyydä tarjous