ilmanvaihtokanavien puhdistus - LK Ilmanvaihtopalvelu Oy

Toimimme lähellä sinua

ilmanvaihtopalvelu.com

Tarjoamme luotettavaa ja vastuullista ilmanvaihtopalvelua paikallisesti

Me mahdollistamme raikkaan sisäilman

Ilmanvaihto on kiinteistön keuhkot. Se on tärkeää pitää puhtaana ja huollettuna, jotta järjestelmä toimii toivotulla tavalla. Oikein toimiva ilmanvaihtojärjestelmä on huomaamaton, kun järjestelmä on epäkunnossa sen huomaa usein jo astuessa ovesta sisään. Tavoitteenamme on edesauttaa asiakkaidemme viihtyvyyttä ja hyvinvointia, niin kotona kuin työpaikoilla.

Olemme toimineet vuodesta 2015, tarkoituksemme on tarjota laadukasta ilmanvaihtopalvelua ja avaimet käteen -ratkaisuja laadusta tinkimättä. Ilmanvaihtopalvelu.com taustalla on jo yli 9-vuoden yrittäjäkokemus ja laaja yhteistyökumppaniverkosto. Toiminta on alkanut pääkaupunkiseudulta ja laajentunut niin alueellisesti kuin palveluvalikoiman puolesta vuosien varrella.

Yritys

Miksi?

Ilmanvaihtopalvelu.com

Saat paikallista ja laadukasta työtä

Avaamme asiakkaillemme toimivan ilmanvaihdon tärkeyttä selkokielellä. Autamme saamaan turvallisen, terveellisen ja puhtaan sisäilman kiinteistöihin, sekä tarjoamme huippuosaamista ilmanvaihtoalalla. Korjaamme saneerauskohteita sekä rakennamme uudiskohteita. Palvelemme niin yksityis- ja yritysasiakkaita kuin isännöitsijöitä.

Asiakaslähtöinen toimintamalli

Toimimme lähellä sinua tehokkaasti asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla, jonka olemme rakentaneet vuosien kokemuksella. Konseptimme toimintaperiaate perustuu yrittäjähenkiseen toimintamalliin ja henkilöstöön. Motivoituneet ja omistautuneet työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja ratkaisukeskeisiä.

Läpinäkyvää ja luotettavaa toimintaa

Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaillemme koko työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla sekä tarjoamme ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua ja opastusta ilmanvaihdon käyttöön. Annamme työllemme täyden takuun - työskentelemme luotettavasti, sovitusti ja työmme jälki on laatustandardien mukainen.

Huomioimme ympäristön

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palveluitamme, nykyaikaiset työvälineet parantavat työn laatua sekä nopeutta. Huomioimme ympäristön valinnoissamme biohajoavista pesuaineista digitaalisiin pilvipalvelu -ratkaisuihin, kiinnitämme huomiota suuriin ja pieniin valintoihin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.