Ilmanvaihdon asennuspalvelut

Ilmanvaihdon asennuspalvelut

Ilmanvaihdon asennus

Mikä?

Ilmanvaihdon asennus

Teemme ilmastoinnin asennuksia sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Ilmanvaihdon tehtävänä on viedä likainen sisäilma ja kosteus ulos ja tuoda puhdasta ulkoilmaa sisään. Huolehdimme siitä, että ilmanvaihto toimii moitteetta ja voit nauttia terveellisestä huoneilmasta.

Energiataloudellinen ilmanvaihtokone

Asennamme kohteisiimme varmatoimisia ja energiataloudellisia ilmanvaihtokoneita, sekä huolehdimme niiden huollosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Iv-urakointikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, mökit, kerros- ja rivitalot sekä toimitilat ja tuotantotilat.

Pyydä tarjous

Miksi?

Uusi ilmanvaihtokone tuo:

Asumismukavuutta

Ilmanvaihdon modernisoinnin jälkeen asukas voi nauttia hallitusti sisään tuodusta ulkoilmasta. Kesällä ja talvella ilman paineolosuhteista riippumatta sisään virtaa tuoretta ja raikasta ilmaa, eikä vedon tunnetta synny. Suomessa eniten sisäilmaongelmia on vanhemmissa, koneellisella poistoilmanvaihdolla tai painovoimaisella ilmanvaihdolla varustetuissa asunnoissa.

Energiansäästöä

Asumisviihtyvyyden ohella saat lämmityskuluja pienemmäksi kun ilmanvaihto tapahtuu energiatehokkaasti. Toimivalla ilmanvaihdolla turvaat kiinteistösi, sillä puutteellisen ilmanvaihdon seurauksia voivat olla rakenteiden kostuminen ja homevauriot. Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaillemme aina koko työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti.

Nopeaa ja vaivatonta

Ilmanvaihtokoneen vaihtoa uuteen kannattaa harkita 15 käyttövuoden jälkeen. Vanhan ilmalämmityslaitteen vaihtaminen uuteen on kanavamuutoksineen noin 2-3 työpäivän urakka pientaloissa. Perinteisen painovoimaisen ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi edellyttää uusien ilmanvaihtokanavien asentamista kohteeseen. Kyse on viikon tai kahden urakasta, talon koosta ja kerrosten lukumäärästä riippuen.

Lakisäädökset ja oppaat

Rakennusviraston kautta hyväksytettävä muutostyöt (kuntakohtaisesti).

Opas ilmanvaihdosta
Sisäilmasto ja ilmanvaihto -opas

Miten?

Ilmanvaihdon asennus, näin teemme sen:

1

Aloitus

Teemme alkukartoituksen, jätämme tarjouksen työn sisällöstä jossa olemme avanneet tilanteen selkokielisesti. Tiedotamme ja ohjeistamme huomioon otettavat asiat ennen työn aloitusta.

2

Toteutus

Sovimme sopivan ajankohdan, kertaamme ja läpikäymme tarjouksen ja suoritamme työn sovitun mukaisesti. Työ kestää yleensä yksityisasiakkaille noin 2-5 tuntia, suuremmissa kohteissa kahdesta päivästä päälle viikkoon.

3

Viimeistely

Dokumentoimme työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla sekä tarjoamme ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua ja opastusta. Säästämme dokumentit vähintään 5 vuotta.

Lisätietoja asennuksesta

Ilmanvaihdon asennus voi olla toimenpiteenä kunnasta riippuen rakennusluvan alainen toimenpide tai toimenpideilmoituksen alainen toimenpide. Tämä vaatii kunnan puolesta iv-vastaavan työnjohtajan sekä lvi-suunnittelijan tekemän suunnitelman sekä kunnan vaatimat katselmukset. Ilmanvaihtopalvelu.com suosittelee mielellään soveltuvaa suunnittelijaa sekä pystyy toteuttamaan vastaavan työnjohdon.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.