Referenssit

Annamme työllemme täyden takuun - tutustu onnellisiin asiakkaisiimme

Referenssit

Työskentelemme esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa, toimistorakennuksissa, kerrostaloissa, omakotitaloissa ja kaikkialla missä ilma liikkuu.

Skanskan pääkonttori


YRITYS | TOIMISTORAKENNUS | HELSINKI

TILAAJA: Skanska Oy / Jermu H

KOKEMUS: ILMANVAIHTOPALVELU.COM hoiti työn sovitusti ja pysyi hyvin aikataulussa. Pienissä haastavissa tiloissa työnsuorittajat olivat aina heti yhteydessä ja tiedotti mahdollista hidasteista / ongelmista, jotka ratkottiin ja sovittiin yhdessä. Kokoajan saatiin ajantasaista tietoa, missä työ menee ja mikä on seuraava kerros ja yms. Tiedottaminen toimi todella hyvin. Työnsuorittaminen ei vaikuttanut juurikaan talon muuhun toimintaan.

TULIKO LISÄTÖITÄ? Alkukartoituksessa ILMANVAIHTOPALVELU.COM avasi hyvin mahdolliset lisätyöt ja mahdolliset lisäkulut. Tiedossa oli siis, että puhdistusluukkuja joudutaan tekemään jonkin verran kanavien kylkeen, jotta puhdistustyö pystytään suorittamaan moitteettomasti. Arvio luukkujen määrästä oli suurempi, kuin mitä asenettiin.

MUUTA SANOTTAVAA: Voin suositella ILMANVAIHTOPALVELU.COM ison kohteen puhdistamiseen.

ARVOSANA: 5/5

TEKIJÄ TIIMIT(T): IV-METROPOLI JA IV-HELSINKI

Skanskan pääkonttori

Veho Olari

YRITYS | TOIMISTORAKENNUS | ESPOO

TILAAJA: VEHO OLARI

KOKEMUS: Ilmanvaihtokanavien puhdistus valmistui viikkoa aikaisemmin sovitusta aikataulusta. Työn laatu tarkastettiin ulkopuolisen yrityksen toimesta ja kohde meni helposti läpi. Mittaus- ja säätötyö eteni sovitusti, kunnes havaittiin ilmanvaihtokoneiden tehottomuutta. Syynä oli koneiden kuluminen ja koneiden ikä. Ilmanvaihtokoneet saatiin korjattua ja nyt järjestelmä toimii niin kuin pitää.

TULIKO LISÄTÖITÄ? Tuli; ilmanvaihtokoneiden ikä oli tullut vastaan.
Pienillä päivityksillä kohde saatiin toimimaan suunnitelmien mukaisesti.
Lisäksi tilattiin muutamia pieniä muutostöitä ilmanvaihdon parantamiseksi. Asennustyöt onnistuivat suunnitelmien mukaisesti pienistä aikataulullisista haasteista huolimatta.

MUUTA SANOTTAVAA: Työt hoituivat sovitulla tavalla.

ARVOSANA: 4/5

TEKIJÄ TIIMIT(T): IV-METROPOLI JA IV-ESPOO

Veho Olari

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.

Pyydä tarjous