iv huolto - LK Ilmanvaihtopalvelu Oy

Ilmanvaihtokoneen huolto, korjaus ja ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto

Ilmanvaihtokoneen huolto ja ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto. Huollamme ilmanvaihtokoneita. vallox, ilto, enervent, kari, parmair, swegon casa, nibe, nilan

Mikä?

Ilmanvaihtokoneen huolto ja ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto. Huollamme ilmanvaihtokoneita. vallox, ilto, enervent, kari, parmair, swegon casa, nibe, nilan

Meiltä ilmanvaihtokoneen asennus, huolto ja korjaus Uudenmaan alueella. Palvelemme asunto-osakeyhtiöitä, kouluja, toimistokiinteistöjä ja omakotiasujia. Asennamme ja huollamme lukuisia eri merkkejä ja meillä on laaja valikoima varaosia. Saat meiltä nopeasti apua akuuteissa IV huolto- tai korjaustarpeissa. Lisäksi voimme laatia käteviä huoltosopimuksia. Huoltosopimuksilla IV huolto ja ilmanvaihtokoneen suodatin tulee hoidettua säännöllisesti. Säännöllinen huolto takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Varaa IV-huolto

Ilmanvaihtokoneen asennus ja huolto

Asennamme varmatoimisia ja energiataloudellisia ilmanvaihtokoneita (kuten Vallox, Flexit ja Enervent), sekä huolehdimme niiden huollosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Lisäksi huollamme Swecon Casan, Parmairin, Ilton, Kairin, Nilan ja Nipen koneita, sekä useita muita yleisiä malleja. Valitsemalla laadukkaan ilmanvaihtokoneen saat varmasti hyvinvointiasi edistävän ilmanvaihdon sekä puhtaan ja raikkaan sisäilman kiinteistöösi. Säännöllinen IV huolto ja puhdas ilmanvaihtokoneen suodatin pitävät kiinteistön ilman kunnossa ja energiatehokkuuden maksimissa.

Pyydä tarjous

Miksi?

Hyvinvointia edistävä ilmanvaihto

Suodattaa epäpuhtaudet

Tärkeä osa puhdasta sisäilmaa on ulkoilman saasteiden kulkemisen estäminen sisätiloihin. Hyvä ilmanvaihtojärjestelmä suodattaa siitepölyn, noen ja muut epäpuhtaudet ulkoilmasta ja takaa puhtaan kodin sisäilman. Ilmanvaihtokoneen säällinen huolto ja suodattimen vaihtaminen ovat sen vuoksi tärkeitä toimenpiteitä.

Äänetöntä mukavuutta

Puhtaan sisäilman lisäksi toinen asumisen mukavuuteen vaikuttava asia on ilmanvaihdon äänettömyys. Äänenvaimentimilla ja oikein mitoitetuilla venttiileillä kanavistossa taataan mahdollisimman hiljainen käyttö ja estetään laiteäänien pääsy huonetiloihin.

Huoleton huoltosopimus

Kauttamme saa myös sopimushuollon, jolloin ilmanvaihtokoneen huolto tehdään säännöllisesti yksityisissä tai julkisissa kiinteistöissä ja tiloissa. Huoltovälit voidaan räätälöidä tarpeiden ja koneen valmistajan suositusten mukaiseksi. Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaillemme aina koko työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti.

Lakisäädökset ja oppaat

Ilmanvaihtokoneiden huolto-ohjeet

Miten?

Näin me sen teemme

1

Aloitus

Teemme alkukartoituksen, jätämme tarjouksen työn sisällöstä jossa olemme avanneet tilanteen selkokielisesti. Tilaamme tarvittavat osat ja aikataulutamme ilmanvaihtokoneen huollon.

2

Toteutus

Sovimme sopivan ajankohdan iv-huollolle, kertaamme ja läpikäymme tarjouksen ja suoritamme työn sovitun mukaisesti.

3

Viimeistely

Dokumentoimme ilmanvaihtokoneen huollon ja suodattimen vaihdon valokuvien kanssa digitaalisesti sekä opastamme laitteen käyttöön.

Onko IV-huolto ajankohtainen?

Ilmanvaihtokoneen huolto kannattaa tehdä säännöllisesti, useasti vuoden aikana. Huollon tarpeeseen ja suodattimen vaihtoon kannattaa havahtua ajoissa, sillä tukkeutunut kone voi tuoda sisäilmaan epäpuhtauksia tai aiheuttaa jopa tulipalovaaran. Huolto on viimeistään siinä kohtaa ajankohtainen toimenpide, kun kiinteistössä esiintyy tunkkaista hajua tai kiinteistön käyttäjillä ilmenee epämääräisiä oireita (kuten sairastalua ja väsymystä).

Ilmanvaihtokone voi myös mennä rikki, jolloin pelkkä huolto ei riitä, vaan tarvitaan korjausta. Kyseessä voi olla esimerkiksi sähkövika tai ongelma puhaltimien toiminnassa. Tällöin paikalle kannattaa aina kutsua ammattilainen.

Miksi LK Ilmanvaihtopalvelu?

Meidän ehdoton vahvuutemme on laadukas asiakaspalvelu. Kuuntelemme aidosti asiakkaamme tarpeen, toteutamme tarvittavat toimenpiteet ja annamme vinkkejä ja kehitysehdotuksia jatkoon. Pyrimme auttamaan asiakastamme etenkin kiinteistön energiatehokkuuden parantamisessa.

Meiltä saat ilmanvaihtokoneen asennuksen, huollon ja korjauksen sekä suodattimen vaihdon samasta paikasta. Meiltä saat lisäksi ilmanvaihtokanavan puhdistukset ja ilmamäärämittaukset sekä ravintolan tai keittiön rasvakanavan puhdistuksen.

Palvelemme akuuteissa vikatilanteissa, mutta meiltä saat myös kätevät huoltosopimukset. LK Ilmanvaihtopalvelu toimii Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi muun muassa Kauniaisissa, Keravalla, Järvenpäässä, Klaukkalassa, Kirkkonummella ja Sipoossa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.