Ilmanvaihdon säätö ja ilmamäärämittaus

Ilmanvaihdon säätö ja ilmamäärämittaus ammattitaidolla

Ilmamäärämittaus Uudenmaan alueella

Mikä?

Ilmamäärämittaus Uudenmaan alueella

Meiltä ilmamäärämittaus ja ilmanvaihdon säätö alueella Uusimaa. Palvelemme taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, kouluja ja omakotiasujia. Jos ilmanvaihdossa havaitaan epätavallisuuksia, kannattaa olla pikimmiten yhteydessä ammattilaiseen. Ilmanvaihtojärjestelmä on säädettävä ilmanvaihtosuunnitelman mukaisesti, jotta se toimii toivotulla tavalla.

Kysy lisää

Miksi ilmanvaihdon säätö on tärkeää?

Oikein tehdyllä ilmanvaihdon säädöllä varmistetaan paitsi jokaisen huoneen tarkoituksenmukainen ilmanvaihto, myös oikea tulo- ja poistoilmavirtojen suhde. Opastamme asiakkaamme ilmanvaihdon käyttöön. Kun kiinteistö säädetään lievästi alipaineiseksi, kosteus poistuu rakennuksesta tehokkaammin. On tärkeää, että rakennukseen luodaan juuri oikea alipainetaso. Ilmanvaihdon säätöä ei kannata yrittää itse, vaan työhön on syytä palkata ammattilainen.

Pyydä tarjous

Miksi?

Puhdasta sisäilmaa ja käyttöikää

Pidä kosteus ja epäpuhtaudet poissa

Ylipaine rakennuksessa työntää huonekosteutta ulkovaipan rakenteisiin. Liian suuri alipaine voi haitata tulipesien vetoa ja vuotoilma voi tuoda epäpuhtauksia ulkoa tai seinärakenteista. Ilmamäärämittaus kertoo, toimiiko järjestelmä optimaalisesti. Mikäli poikkeamia havaitaan, toteutetaan ilmanvaihdon säätö.

Pidennä ja paranna käyttöikää

Oikein toteutettuna ilmamäärämittaus ja ilmanvaihdon säätö parantavat kiinteistöjen sisäilman laatua. Lisäksi se lisää koneiden ja kiinteistön käyttöikää. Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaillemme aina koko työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti.

Säästä aikaa ja rahaa

Ilmanvaihto on yksi merkittävimmistä energian kuluttajista. Oikein säädetty ilmanvaihto toimii energiatehokkaasti yhdessä talon muiden järjestelmien kanssa (rakenteet, ikkunat ja lämmitys) ja tuo merkittäviä säästöjä lämmityskuluihin. Ilmamäärämittaus auttaa tekemään oikeat ilmanvaihdon säädöt, jotta kiinteistö toimii energiatehokkaasti.

Miten?

Ilmanvaihdon säätö: Näin me sen teemme

1

Aloitus

Teemme alkukartoituksen ja jätämme tarjouksen työn sisällöstä. Avaamme tilanteen ja ilmanvaihdon säädön tarpeen selkokielisesti. Tiedotamme ja ohjeistamme huomioon otettavat asiat ennen työn aloitusta.

2

Toteutus

Sovimme sopivan ajankohdan ilmamäärämittaukselle ja ilmanvaihdon säädölle, kertaamme ja läpikäymme tarjouksen. Suoritamme työn sovitun mukaisesti. Ohjeistamme ja tiedotamme työnkulusta ja aikatauluista.

3

Viimeistely

Kun ilmamäärämittaus on tehty ja sen mukaiset ilmanvaihdon säädöt tehty, on jäljellä työn hyväksyminen. Tarjoamme ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua ja opastusta ilmanvaihtokoneen oikeaan käyttöön. Säästämme dokumentit vähintään 5 vuotta.

Varaa ilmamäärämittaus

Mikäli kiinteistössä on häiritseviä hajuja tai asukkaille ilmenee epämääräisiä oireita (esimerkiksi väsymystä tai sairasteluja), kannattaa kiinnittää huomiota sisäilman laatuun. Ihminen tottuu vähitellen huononevaan sisäilmaan. Ammattilaisella säännöllisin väliajoin teetetty ilmamäärämittaus, ilmanvaihdon säätö sekä huolto ovat erinomaisia keinoja taata terveellinen ja puhdas sisäilma kiinteistössäsi.

Meiltä myös ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtokoneen huolto ja asennus sekä ravintolan tai muun keittiön rasvakanavan puhdistus. Ota meihin yhteyttä, palvelemme sinua Uudenmaan alueella!

Ilmanvaihdon säätö - LK Ilmanvaihtopalvelu Oy

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.