Rasvakanavien puhdistukset

Rasvakanavien puhdistukset

Ammattikeittiön rasvakanava puhdistus

Mikä?

Ammattikeittiön rasvakanava puhdistus

Ammattimaiseen ruuanlaittoon tarkoitettujen keittiöiden rasvahormit, ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot on lain mukaan puhdistettava vähintään kerran vuodessa.

Joissakin tapauksissa rasvakanavan nuohous on tehtävä useammin, jos keittiö on erityisen raskaassa käytössä. Rasvahormi on keittiön ilmanvaihtokanava, jonka kautta liesituuletin poistaa keittiön käryt.

Toimitamme aina työstämme puhdistustodistuksen, jossa kerrotaan, milloin ja millä välineillä puhdistus on hoidettu.

Kysy tarjous

Miksi?

Rasvakanava puhdistus parantaa turvallisuutta ja hygieniaa

Paloturvallisuus paranee

Ruuanvalmistuksessa käytettävä rasva kertyy herkästi hormien seinämiin ja pinttyy kiinni. Hormiin kertyvä rasva on tulenarkaa ja luo vaarallista palokuormaa talon rakenteisiin.

Hygienia ennen kaikkea

Kun rasva kertyy hormien seinämiin vaikuttaa se myös ilmanvaihdon puitteissa tilojen hygienisyyteen. Puhdistettujen hormien avulla myös kiinteistön muut rakenteet pysyvät siisteinä ja ehjinä.

Työntekijöiden terveys

Hyvä sisäympäristö lisää työssä jaksamista ja työn tuottavuutta sekä parhaimmillaan edistää työntekijöiden terveyttä ja työhyvinvointia.

Lakisäädökset

Ammattikeittiöiden ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus on Suomessa viranomaismääräyksellä säädetty pakolliseksi toimenpiteeksi. Sisäasiainministeriön asetus n:o 802 laitteistoiden puhdistamisesta, Helsinki 13.9.2001

Miten?

Mäin me sen teemme

1

Aloitus

Teemme alkukartoituksen, jätämme tarjouksen työn sisällöstä jossa olemme avanneet tilanteen selkokielisesti. Tiedotamme ja ohjeistamme huomioon otettavat asiat ennen työn aloitusta.

2

Toteutus

Sovimme sopivan ajankohdan, kertaamme ja läpikäymme tarjouksen ja suoritamme työn sovitun mukaisesti. Keittiö ei voi olla toiminnassa työn suorittamisen aikana, joten työ tehdään kun se asiakkaalle sopii.

3

Viimeistely

Dokumentoimme työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla sekä tarjoamme ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua ja opastusta. Säästämme dokumentit vähintään 5 vuotta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.

Pyydä tarjous