Ilmanvaihtokoneiden huolto

Ilmanvaihtokoneiden huolto

Ilmanvaihtokoneiden huolto ja -korjauspalvelut

Mikä?

Ilmanvaihtokoneiden huolto ja -korjauspalvelut

Säännöllinen ilmanvaihtokoneen huolto takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman. Ihminen kuluttaa vuorokaudessa jopa 15 000 litraa ilmaa, josta jopa 90 % voi olla sisäilmaa. Valitsemalla laadukkaan ilmanvaihtokoneen saat varmasti hyvinvointiasi edistävän ilmanvaihdon sekä puhtaan ja raikkaan sisäilman kiinteistöösi. Asennamme kohteisiimme varmatoimisia ja energiataloudellisia ilmanvaihtokoneita (kuten Vallox & Enervent -koneet), sekä huolehdimme niiden huollosta sekä mahdollisista korjaustarpeista. Lisäksi huollamme Specomin, Parmairin, Cairin, Milan ja Nipen koneita, sekä useita muita yleisiä malleja.

Kysy tarjous

Miksi?

Hyvinvointia edistävä ilmanvaihto

Suodattaa epäpuhtaudet

Tärkeä osa puhdasta sisäilmaa on ulkoilman saasteiden kulkemisen estäminen sisätiloihin. Hyvä ilmanvaihtojärjestelmä suodattaa siitepölyn, noen ja muut epäpuhtaudet ulkoilmasta ja takaa puhtaan kodin sisäilman.

Äänetöntä mukavuutta

Puhtaan sisäilman lisäksi toinen asumisen mukavuuteen vaikuttava asia on ilmanvaihdon äänettömyys. Äänenvaimentimilla ja oikein mitoitetuilla venttiileillä kanavistossa taataan mahdollisimman hiljainen käyttö ja estetään laiteäänien pääsy huonetiloihin.

Huoleton huoltosopimus

Kauttamme saa myös sopimushuollon, jolloin huollamme laitteet säännöllisesti yksityisissä tai julkisissa kiinteistöissä ja tiloissa. Huoltovälit voidaan räätälöidä tarpeiden ja koneen valmistajan suositusten mukaiseksi. Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaillemme aina koko työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti.

Lakisäädökset ja oppaat

Ilmanvaihtokoneiden huolto-ohjeet

Miten?

Näin me sen teemme.

1

Aloitus

Teemme maksuttoman alkukartoituksen, jätämme tarjouksen työn sisällöstä jossa olemme avanneet tilanteen selkokielisesti. Tilaamme tarvittavat osat ja aikataulutamme huollon.

2

Toteutus

Sovimme sopivan ajankohdan, kertaamme ja läpikäymme tarjouksen ja suoritamme työn sovitun mukaisesti.

3

Viimeistely

Dokumentoimme työnkulun valokuvien kanssa digitaalisesti sekä opastamme laitteen käyttöön.

Lisätietoja huollosta

Mikäli kiinteistössä on häiritseviä hajuja tai asukkaille ilmenee epämääräisiä oireita (esimerkiksi väsymystä tai sairasteluja) kannattaa kiinnittää huomiota sisäilman laatuun. Ihminen tottuu vähitellen huononevaan sisäilmaan. Ammattilaisella säännöllisin väliajoin teetetty huolto on paras tapa taata terveellinen ja puhdas sisäilma kiinteistössäsi. Ota meihin yhteyttä, palvelemme lähellä sinua.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Kysy tarjousta palveluistamme. Toimimme lähellä sinua.

Pyydä tarjous